Media Cosmeo+ Podos+

Annick Jordens

Cosmeo+  Podos+

Gespecialiseerde en gepersonaliseerde zorg

Diploma uitreiking na een éénjarige opleiding als gespecialiseerde onco-esthéticienne door Karl Van Eetvelt.

Directeur Dhr .Jo Leysen van AZ Turnhout samen met Annick Jordens voor de eerste Kempense opleiding ‘onco-beauty professional’ in Turnhout.

Van links naar rechts Oncoloog Dr. Jean Meynkens, gedelegeerd bestuurder Kathleen Vanderbeken van I.F.P.C, Directeur Dhr. Jo Leysen van AZ Turnhout, Voorzitter Paul Verdonck van I.F.P.C.

Het PSST team en de Borstkliniek vanuit het AZ Sint-Maarten bieden allerlei activiteiten aan voor oncologische patiënten. Op 26 april 2019 organiseerde ik een workshop “Kleur” in het AZ Sint Maarten zie Brochure ‘Pick your pleasure’ voor het voorjaar 2019 op pagina 8.

CORONA MAATREGELEN

Als gespecialiseerde voetverzorgster volg ik een strikt hygiëne protocol naar aanleiding van de corona maatregelen, dit vooral om jullie te beschermen. Gelieve een mondmasker mee te nemen naar de afspraak en je handen te desinfecteren voor en na de behandeling (aanwezig in de praktijk).
Vertoon je ziekteverschijnselen zoals koorts, hoest, hoofdpijn of kortademigheid? Gelieve de verzorging dan uit te stellen.
Alvast bedankt voor de medewerking en zorg goed voor jezelf!