Herbalanceringsmassage

Herbalanceringsmassage

Een volledige lichaamsmassage met warme olie. Lange bewegingen die over verschillende spiergroepen gaan en heel lang herhaald worden.

Geïnspireerd op de Ayurvedische massage.

Aan te raden bij rusteloze, overspannen, emotioneel kwetsbare personen.

• 60’ min.: de minimale duur voor deze soort massage om totale ontspanning te bekomen.
• 90’ volledige lichaamsmassage met extra aandacht voor handen, voeten en schedel.

geestelijke gezondheid
Je balans je evenwicht terugvinden
relaxatie ontstressen

Alle massages worden uitgevoerd met

Aromatherapie

Bij Cosmeo+ wordt dit toegepast via massage, baden & kompressen. De “do’s en dont’s” zijn zeer belangrijk bij een veilige en weldoende aromazorg. In “Grasse – Frankrijk” heeft Annick een uitgebreide cursus aromatherapie gevolgd en heeft haar massageoliën leren bereiden, met de juiste dosering: “evidence and experience” zijn hierbij sleutelbegrippen, zodat er een goed gefundeerde zorg is.

Aromazorg is een meerwaarde. Het geeft een ondersteuning op emotioneel en geestelijk gebied. Het werkt in op het centraal zenuwstelsel en activeert via onze reukzin de hersenactiviteit.

Baden & kompressen

Ze zorgen ervoor dat stagnaties in het lichaam oplossen en dat de circulatie van het bloed en de lichaamsvloeistoffen verbeterd wordt, met als gevolg betere doorbloeding en meer soepelheid van de behandelde weefsels.

Wanneer kou en wanneer warm? Extra warmte kan prettig zijn doordat het stijfheid en pijn tijdelijk verlicht. Soms kan een ijspakking juist verlichting brengen, bijvoorbeeld als u ontstoken gewrichten hebt.

CORONA MAATREGELEN

Als gespecialiseerde voetverzorgster volg ik een strikt hygiëne protocol naar aanleiding van de corona maatregelen, dit vooral om jullie te beschermen. Gelieve een mondmasker mee te nemen naar de afspraak en je handen te desinfecteren voor en na de behandeling (aanwezig in de praktijk).
Vertoon je ziekteverschijnselen zoals koorts, hoest, hoofdpijn of kortademigheid? Gelieve de verzorging dan uit te stellen.
Alvast bedankt voor de medewerking en zorg goed voor jezelf!