Gespecialiseerde voetverzorging

Podos+ Gespecialiseerde voetverzorging:
Een behandeling omvat verzorging van de nagels, nagelriemen, verwijderen van eeltvorming, eeltpitten, schimmel- ingegroeide nagels en diverse technieken.
Het spreekt vanzelf dat alle hoger genoemde pathologieën in mindere of meerdere maten aanwezig zijn en gradueel kunnen verschillen. Dit heeft als gevolg dat er prijsverschillen zijn afhankelijk van de ernst van de pathologie en de te volgen behandeling. Wanneer bij uw bezoek blijkt, dat de aard en omvang van de behandeling afwijkt van de geboekte behandeling, zullen wij u op de hoogte brengen zodat u een volgende afspraak kan maken.
Door een regelmatig bezoek kan het zijn dat uw problemen met de tijd afnemen, in dit geval zal uw behandelplan aangepast worden.
CORONA MAATREGELEN

Als gespecialiseerde voetverzorgster volg ik een strikt hygiëne protocol naar aanleiding van de corona maatregelen, dit vooral om jullie te beschermen. Gelieve een mondmasker mee te nemen naar de afspraak en je handen te desinfecteren voor en na de behandeling (aanwezig in de praktijk).
Vertoon je ziekteverschijnselen zoals koorts, hoest, hoofdpijn of kortademigheid? Gelieve de verzorging dan uit te stellen.
Alvast bedankt voor de medewerking en zorg goed voor jezelf!