Cosmetische pedicure

Cosmetische Pedicure voor haar – aanbrengen van een kleurenpallet op je nagels

PN Longwear nagellak (*): perfect, eenvoudig en langhoudende nagellak.

PN Sopolish nagellak: langhoudende gelachtige glans minstens 14 dagen tot wel 3 weken, het is gemakkelijk te verwijderen met behulp van de soak-off techniek  (weken) en hoeft niet gefreesd te worden.

DEPEND O2 Oxygen O2 Zuurstofdoorlatende nagellak (*): dankzij de zuurstofdoorlatendheid is de nagellak zeer geschikt om op mycosenagels (schimmelnagels) aan te brengen die gelijktijdig met een tinctuur (bijvoorbeeld FunghiClear) behandeld kan worden.

Aanbrengen nagellak:

  • PN Longwear nagellak en DEPEND O2 Oxygen nagellak: 10′
  • PN Sopolish langhoudende gelachtige nagellak: 25′

Verwijderen nagellak:

  • PN Longwear nagellak en DEPEND O2 Oxygen nagellak: 05′
  • PN Sopolish langhoudende gelachtige nagellak (= soak-off techniek): 15′

(*)Tip: breng je teenslippers mee, zo kunnen uw gelakte nagels niet beschadigd worden. Dit is niet nodig voor PN Sopolish langhoudende gelachtig nagellak.

CORONA MAATREGELEN

Als gespecialiseerde voetverzorgster volg ik een strikt hygiëne protocol naar aanleiding van de corona maatregelen, dit vooral om jullie te beschermen. Gelieve een mondmasker mee te nemen naar de afspraak en je handen te desinfecteren voor en na de behandeling (aanwezig in de praktijk).
Vertoon je ziekteverschijnselen zoals koorts, hoest, hoofdpijn of kortademigheid? Gelieve de verzorging dan uit te stellen.
Alvast bedankt voor de medewerking en zorg goed voor jezelf!