Basis pedicure

Walking is men’s best medicine – Hippocrates

Basis Pedicure

Staat in voor preventie en verzorging, er wordt altijd met veel aandacht naar uw voeten gekeken en waar nodig advies gegeven. Verzorging van de nagels, verwijderen van lichte eeltvorming, aanbrengen van voetbalsem. Exclusief verwijderen van matige tot zware eeltvorming, schimmelnagel, ingegroeide nagels, eeltpitten, kloven.

Belangrijk nota voor de locatie NIEL en HOBOKEN:

Een afspraak in NIEL bij de Dokterspraktijk “Den Biezerd” en in HOBOKEN bij de dokterspraktijk “De Zwaantjes” omvat een basispedicure van 30′, uitgevoerd met enkel aandacht op 1 pathologisch probleem. Voor een uitgebreidere behandeling en/of toepassing van extra technieken dient er na consultatie een bijkomende afspraak “basispedicure” te worden gemaakt.

Terugbetaling

Voor diabetespatiënten voorziet de mutualiteit twee terugbetalingen per jaar. Voor andere podologische behandelingen is er over het algemeen geen erkende terugbetaling voorzien. Onderstaande mutualiteiten voorzien echter wel een aantal tegemoetkomingen via een aanvullende verzekering.

Hieronder vindt u verschillende documenten in PDF vorm van verschillende ziekenfondsen voor een compensatie van de kosten. U kan deze eenvoudig downloaden en printen.

CORONA MAATREGELEN

Als gespecialiseerde voetverzorgster volg ik een strikt hygiëne protocol naar aanleiding van de corona maatregelen, dit vooral om jullie te beschermen. Gelieve een mondmasker mee te nemen naar de afspraak en je handen te desinfecteren voor en na de behandeling (aanwezig in de praktijk).
Vertoon je ziekteverschijnselen zoals koorts, hoest, hoofdpijn of kortademigheid? Gelieve de verzorging dan uit te stellen.
Alvast bedankt voor de medewerking en zorg goed voor jezelf!